Servicii firma de curatenie Bucuresti

Firma Curatenie la domiciliu

Oferim servicii de curatenie acasa oricui isi doreste sa scape de acest efort considerabil in conditiile in care este foarte ocupat cu munca sau cu familia.

Oferim flexibilitate in asigurarea de servicii de curatenie acasa si putem veni oricand va doriti dumneavoastra pentru a face curatenie la domiciliu, in propria locuinta. Folosim produse ecologice de incredere si cu efect antistatic, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati foarte des la acest serviciu si sa cheltuiti alti bani.


Curatenie dupa constructor sau renovari

Daca va mutati la casa noua, cu siguranta aveti nevoie de o firma de curatenie care sa va sara in ajutor, deoarece dupa constructor este nevoie adesea de foarte mult efort pentru a aduce o locuinta la standardul dorit de curatenie. Angajatii de la aceasta firma de curatenie stiu foarte bine ce este de facut atunci cand trebuie sa faca o curatenie generala dupa renovare sau dupa lucrari de constructie.

Cu produsele pe care le gasiti in magazin nu puteti face fata foarte bine tuturor situatiilor si este nevoie de produse profesionale puternice si eficiente folosite doar de catre o firma de curatenie. Apelati cu incredere la noi si va veti putea muta in casa noua in scurt timp sau veti incepe o noua viata in locuinta dumneavoastra recent renovata, totul in cele mai bune conditii.


Curatenie in institutii si pentru clienti corporate

Noi va oferim servicii de curatenie la domiciliu, servicii de curatenie acasa,in hale industriale sau la sediul unor companii. Noi ne facem treaba la fel de bine de fiecare data si dorim ca fiecare client sa fie foarte multumit. Incheiem contracte de prestare servicii de curatenie cu institutii publice sau private, companii mari sau mici sau cu persoane individuale.

Lucram cu aceeasi eficienta atat in interior, cat si in mediul exterior pentru ca avem aparatele de care este nevoie si gasim mereu solutii eficiente. Avem angajati care stiu foarte bine ce trebuie sa faca in fiecare situatie. Promitem sa readucem stralucirea oricarei suprafete sau curatenia impecabila a oricarui spatiu exterior si astfel veti fi convins ca faceti cea mai buna alegere.


Spalare covoare, curatare tapiterie, mochete si canapele

Daca va doriti ca un covor sa isi recapete stralucirea de altadata si sa eliminati din el mirosurile si mizeria cat mai bine cu putinta, noi va putem ajuta si va oferim o curatenie impecabila a covoarelor sau mochetei din casa dumneavoastra. Le curatam in profunzime cu metoda de injectie-extractie, folosim detergenti foarte buni si aspiratoare extrem de eficiente si puternice.

Fotoliile sau canapelele, alaturi de tapiteriile din casa dumneavoastra sunt adesea innegrite, patate si au un miros ciudat. Poate din cauza animalelor de companie sau pentru ca cei mici s-au jucat prea mult pe ele, tapiteriile isi pot pierde culoarea intiala. Noi va putem ajuta si in aceasta situatie.

Veti vedea cu propriii ochi cum totul straluceste din nou si mobila tapitata, covoarele si mocheta sunt ca noi datorita curatarii efectuate de noi. In acest mod veti vedea ca merita sa investiti o suma de bani modica pentru a scapa de stresul si oboseala curateniei si, de ce sa nu recunoastem, nimeni nu poate curata o casa asa cum o face o firma de curatenie.

Call Now Button