Testimoniale

Aveam nevoie de o firma de curatenie care sa vina de cateva ori pe saptamana la biroul meu si sa imi arate increderea pe care eu o doream, deoarece aici se lucreaza cu acte confidentiale si nu vreau sa am vreo surpriza din partea vreunui angajat. Am cautasi alte firme de curatenie insa surprizele sau tinut lant. Acum insa colaborarea cu ei invins ca pe aceasta piata exista si profesionisti adevarati care isi fac treaba cu multa pasiune.

David Ionescu, manager firma, Bucuresti

Nu am alt ajutor din partea altcuiva si sunt pensionara. Am nevoie, din cand in cand, sa ma ajute cineva cu partea de curatenie in locuinta. Am o locuinta destul de mare si, fiind pensionara, nu pot face fata tuturor acestor sarcini, iar colaborarea cu aceasta firma m-a ajutat foarte mult sa pun lucrurile in ordine asa cum imi doresc eu. Toti angajatii sunt draguti, managerul lor e foarte amabil si saritor si ma intreaba mereu daca sunt multumita si ce ar putea face mai bine pentru a ma ajuta cat mai mult. Le multumesc din suflet pentru ajutorul lor nepretuit!

Mariana, pensionara, 71 de ani

Lucrez la o companie care se ocupa de organizarea concertelor si a diverselor evenimente cu public si am avut nevoie de o firma care sa poata face fata unei asemenea efort. Am semnat un contract imediat dupa ce am avut o prima discutie cu ei si dupa aceea am pus la punct toate detaliile colaborarii noastre. La fiecare eveniment in interior sau in aer liber pe care compania mea il organizeaza chem in ajutor aceasta firma de curatenie de fiecare data, iar ei se achita cu brio de fiecare sarcina. Felicitari!

Mihai Alexandru, administrator firma,Bucuresti

Detin cateva apartamente pe care le inchiriez in Bucuresti si am nevoie din cand in cand de cineva care sa le aranjeze si sa faca o curatenie «luna», asa cum ne place noua sa spunem. Bineinteles, de fiecare data, rezultatul actviitatii lor este foarte bun si pot spune ca ma felicit ca i-am ales pe ei pentru a ma ajuta in aceasta privinta.

Daniel, 38 de ani, Bucuresti

Mi-a fost greu sa aleg o firma de curatenie care sa ma multumeasca pe deplin,insa aceasta firma s-a individualizat fata de altele si mi-a placut foarte mult inca de la inceput, mai exact, cum abordeaza munca lor pe teren. Avem o colaborare constanta si cred ca vom mai lucra impreuna mult timp de acum incolo. I-am ales deoarece ne-au facut o impresie foarte buna inca de la inceput, sunt mereu punctuali si profesionisti.

Ciprian, 45 de ani, Bucuresti

Casa mea este mai luminoasa, totul miroase frumos si proaspat si imi e atat de draga,incat parca nu imi vine sa mai plec in oras! Le multumesc din suflet pentru ceea ce au facut pentru mine si ii asigur ca voi apela din nou la ei cand va avea nevoie de servicii de curatenie.

Ionela, 50 de ani, Ilfov

Ma intorc din nou cu drag la birou deoarece in ultimul timp nu reusisem sa mai fac curatenie deloc si imi venea greu sa lucrez acolo intreaga zi. Oamenii care au facut curatenie aici au adus o suita intreaga de echipamente si au folosit solutii despre care nici nu banuiam ca exista. Nici nu imi imaginam ca vor gasi atata mizerie prin atat de multe spatii! Insa acum sunt extrem de multumit ca am apelat la ei. Multumesc,inca o data!

Ionut, manager firma, Bucuresti

M-am intors acasa si am vazut curatenia pe care angajatii acestei firme de curatenie o facusera. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred! Am pus mana pe telefon, l-am sunat pe managerul lor si am vrut neaparat sa il felicit pentru ceea ce ei au facut pentru mine. Lasasem multa mizerie in urma si din cauza unor probleme de sanatate nu am mai putut face curatenie generala timp de multe luni de zile. Acum ma simt mult mai bine si pot spune ca ei au adus normalitatea din nou in viata mea. Jos palaria!

Roxana, 27 de ani,Bucuresti

Call Now Button